ADVIES OP MAAT


Heb je geen tijd om je woning geheel naar wens in te richten of weet je niet goed hoe je bepaalde stijlen met elkaar kunt combineren? Wij willen je hier graag bij helpen. Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking bij je thuis waarbij we de huidige woonsituatie en alle knelpunten kunnen bespreken. Tijdens dit eerste gesprek leggen we vast wat de behoeften en wensen zijn en op wat voor manier wij hiermee aan de slag kunnen gaan voor jullie. De bedoeling van het kennismakingsgesprek is dat wij na afloop genoeg informatie en inspiratie hebben verzameld om eventueel aan de slag te kunnen gaan met het ontwerpproces.

Na onze eerste kennismaking sturen wij aan de hand van alle verzamelde informatie, vrijblijvend een offerte. Na een akkoord op de offerte gaan we voor jullie aan de slag in een vooraf afgesproken tijdsbestek. Er volgt altijd een tussen moment waarop de voortgang van het project wordt besproken zodat we er zeker van zijn dat we met elkaar op één lijn zitten.

Het eindontwerp komen we bij jullie thuis presenteren met behulp van moodboards, plattegronden, sfeerbeelden en diverse materiaalstalen. Na deze uitgebreide presentatie hebben jullie genoeg handvatten om eventueel zelf aan de slag te gaan met jullie interieur maar kunnen jullie ook besluiten om de uitvoering van het advies aan ons over te laten.

Behoefte aan meer informatie of in het plannen van een kennismakingsgesprek? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!