ADVIES OP MAAT


Heb je geen tijd om je woning geheel naar wens in te richten of geef je liever al het werk helemaal uit handen?Je kunt bij ons terecht voor een compleet interieuradvies. Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking bij u thuis waarbij we de huidige woonsituatie kunnen bekijken en met elkaar kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens dit eerste gesprek leggen we vast wat de behoeften en wensen zijn en op wat voor manier wij hiermee aan de slag kunnen gaan voor jullie. De bedoeling is dat wij na afloop genoeg informatie en inspiratie hebben verzameld om eventueel aan de slag te kunnen gaan met het ontwerpproces.

Na onze eerste kennismaking sturen wij je aan de hand van alle verzamelde informatie, vrijblijvend een offerte. Jullie hebben dan rustig de tijd om de offerte te bespreken en om te bedenken of jullie met ons willen samenwerken. Na akkoord op de offerte gaan we voor jullie aan de slag. Er volgen altijd een paar tussen nmomenten waarop we de voortgang van het project met elkaar kunnen bespreken zodat we er zeker van zijn dat we met elkaar op één lijn zitten.

Het eindontwerp komen we bij jullie thuis presenteren met behulp van moodboards, plattegronden, sfeerbeelden en diverse materiaalstalen. Na deze uitgebreide presentatie krijgen jullie rustig de tijd om alles nogmaals op jullie gemak te bekijken. Het is nu aan jullie om te bepalen of jullie het ontwerp door ons willen laten uitvoeren of dat jullie zelf met het plan aan de slag willen gaan.

Behoefte aan meer informatie of in het plannen van een kennismakingsgesprek? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!