Frankly Fine’s Favorites 26 april 2017 – Posted in: Design

Het is weer lente! Dat betekent langer licht, veel op het terras zitten en zonder jas naar buiten. De zomerse temperaturen doen ons verlangen naar gezellige avonden buiten eten met vrienden en familie aan een mooie gedekte tafel. Eindeloos na tafelen op de mooiste design stoelen ooit gemaakt. Welke is jouw favoriet?

Lang natafelen gaat vaak samen met lang zitten op een en dezelfde stoel. Goed zitcomfort is daarom uiterst belangrijk. Hoe mooi de stoel dus ook mag zijn, als deze niet comfortabel zit dan raden wij vooral aan om deze lekker in de winkel te laten staan.

Maar uiteraard moet naast de praktische redenen ook het uiterlijk van de stoel mooi aansluiten bij de rest van jouw interieur. Stoelen zijn de ultieme sfeermakers in je interieur en met een plastic variant ga je hoogstwaarschijnlijk niet de sfeer creëren die zo gewaardeerd wordt. Wij hebben daarom onze 9 favoriete eettafelstoelen voor jou op een rijtje gezet. Zowel prachtig om naar te kijken als wel heerlijk om op na te tafelen!

Tips:

  • Combineer verschillende stoelen met elkaar in plaats van een set stoelen van dezelfde serie. Dit zorgt voor een speels effect en op deze manier kun je op een subtiele wijze verschillende stijlen met elkaar combineren. Zorg er wel altijd voor dat er rode draad in de selectie stoelen zit. Of dit nou de kleur, materiaalkeuze of vorm is. Zolang de rode draad aanwezig is, zal het geheel nooit te rommelig ogen.
  • Een design stoel is helaas best duur in de aanschaf, maar je krijgt er wel een echte eyecatcher voor terug die ook nog eens lang meegaat. Wanneer je besluit de investeren in een echte design stoel, zorg er dan voor dat je investeert in bijvoorbeeld een klassiek model. Een stoel die al jaren populair is en verkocht wordt zal minder snel gaan vervelen dan wanneer je een fel roze variant kiest met groene stipjes.  Zorg dat je altijd alle winkels en webshops afspeurt voor je besluit de stoel aan te schaffen. Er is altijd wel ergens een betere deal te vinden namelijk! Mocht je een echte designstoel toch echt iets aan de prijzige kant vinden, dan zijn er natuurlijk genoeg goedkopere alternatieven te vinden die er op lijken!

« Interieur Advies – Rotterdam
Samenwerking met Fairf »