Popular Bags

Moodboard dat we hebben gecreëerd voor het nieuwe interieur van Lis en Peter.

 

De allereerste samenwerking die wij als Frankly Fine zijn aangegaan is met het jonge verfbedrijf fairf. Fairf is een jong bedrijf dat duurzame kwaliteitsverf samen met alle benodigde tools bij jou op de deurmat bezorgt. Vanaf nu hoef je nooit meer naar de bouwmarkt voor je kleursamples, maar kun je gewoon je favoriete kleuren lekker vanuit je luie stoel bestellen.

Frankly Fine is verantwoordelijk voor alle creatieve content van fairf. Wij focussen ons voornamelijk op alle inspiratiebeelden voor de website en de social media kanalen. Ons doel is om aan jou te laten zien wat je allemaal kunt doen met verf. Denk aan kleurvlakken, lambriseringen, diagonale lijnen en complete muurtekeningen. Het mag allemaal wel wat spannender vinden wij!  Er zijn zoveel leuke en creatieve manieren om je muur te verven dat wij het als onze taak zien om deze manieren met jou te delen!

In onze inspiratiebeelden proberen we zoveel mogelijk verschillende stijlen neer te zetten. Op deze manier laten we zien dat bijvoorbeeld roze echt geen truttige kleur hoeft te zijn, maar juist heel stoer kan zijn in combinatie met zwart! Ook proberen we om zo veel mogelijk verschillende ruimtes te behandelen om zo te laten zien welke kleuren bijvoorbeeld het mooist zijn in de keuken.

Uiteraard gaat er aardig wat tijd zitten in het creëren van de concepten voor alle foto’s, maar het is gelukkig ontzettend leuk en bevredigend om elke week weer een inspirerende ruimte met jullie te kunnen delen. Gelukkig bestaat de collectie van fairf uit ruim 100 kleuren en is het dus ons doel om al deze kleuren in ieder geval één keer fotogeniek vast te leggen. Dit betekent dus dat wij voorlopig nog genoeg creatief beeldmateriaal gaan maken voor fairf!

 

 

Frankly Fine x Fairf

Our brands List of our brands