Interieur Concept – Grand-Cafe Blij 7 december 2017 – Posted in: Projecten

Grand-Cafe Blij is een gezellig eetcafe in de wijk Rotterdam Blijdorp. Het bevindt zich in een prachtig en karakteristiek pand aan de Spoorsingel.
Enige tijd geleden hebben ze het restaurant compleet verbouwd om zo meer ruimte te creëren. Het interieur is hierbij echter een beetje achtergebleven. Blij heeft toegegeven toe te zijn aan een nieuw en uitnodigend interieur. Wij zijn hier met veel plezier mee aan de slag gegaan.

Omdat er veel lichtinval is in het pand hebben we gekozen voor een donker kleurenpalet. Het kleurenpalet bestaat uit groen tinten en bordeaux rood. We hebben gekozen om op de muur bij de grote ramen een mooie mural toe te passen. Deze ramen zijn een van de mooiste features van het pand en worden op deze manier extra benadrukt.Door de robuuste en industriële elementen in het pand te combineren met klassieke en messing details krijg het geheel een eclectische, warme maar ook moderne uitstraling. Door er veel planten aan te voegen creëren we warmte en leven, maar zorgen we er ook voor dat de open, hoge ruimte minder leeg voelt.

SaveSave

« Tafel styling voor de feestdagen
Kleinste ruimte in huis »