Kleinste ruimte in huis 30 november 2017 – Posted in: Lifestyle

Het toilet ofwel de wc is vrijwel bij iedereen de kleinste ruimte in huis. Het is een ruimte waar je, mocht iemand het daadwerkelijk ooit uitrekenen, waarschijnlijk tientallen uren va je leven in spendeert. Het mag dan wel een ruimte zijn waar je per keer maar een aantal minuten gebruik van maakt, het blijft toch een onontkoombare en belangrijke plek in ieder huishouden.

Ondanks de tijd die we er allen spenderen, blijft het toilet een ondergewaardeerde ruimte in huis. Het is een plek waar weinig tijd en energie in wordt gestoken omdat het vaak toch niet wordt gezien als onderdeel van de rest van het interieur.

Wij bij Frankly Fine vinden dit maar zonde en daarnaast stiekem gewoon heel erg saai. Waarom zou je een ruimte waar je je elke dag meerdere keren in bevindt niet aantrekkelijk en gezellig maken?

Juist in dit soort kleine ruimtes kun je een duidelijk statement maken. Denk aan een bont behangetje, tegels of een felle kleur. Juist om de reden dat je maar een paar minuten per dag op het toilet doorbrengt, hoef je niet bang te zijn dat iets te bont wordt. Gebruik het juist als een kans om uit je comfort zone te stappen en te experimenteren!

Uiteraard hebben wij voor jullie de mooiste en meer verassende toiletten verzameld.

* wunderkammer *: Baños pequeños con papel pintado /// Kleine Badezimmer mit Tapeten /// Small bathrooms with wallpaper Van The Wunderkammer - when I was little I watched On a Clear Day You Can See Forever - Streisand's bedroom was a little like this.
Via Coombs Design                                                    The Wunderkammer

Remo Ruffini's Milan home bathroom. Photo by Marta Pizzza for WSJ Marcel Wanders Interior | Inspire yourself in http://www.bocadolobo.com/en/inspiration-and-ideas/
Home of Remo Ruffini                                                  Marcel Wanders

Voutsa Lips on Silver Wallpaper Un piso ecléctico con muchos tesoros
Via Decorpad                                                       Nuevo Estilo

WOW!!
Via Pencil and Paper Co

Hopelijk ben je na het zien van al deze beelden geïnspireerd geraakt om zelf aan de slag te gaan met je eigen toilet. Vergeet ook vooral niet om onze blog “Muren met een verhaal” te lezen om je te laten inspireren voor het perfecte behangetje! Laat je ons weten welk stijl het gaat worden?

 

 

 

SaveSave

« Interieur Concept – Grand-Cafe Blij
Frankly Fine’s Favorites – Gekleurde Banken »