Kleuradvies
Kleur is een van de belangrijkste factoren die de sfeer bepalen in je huis. Daarnaast heeft kleur ook ontzettend veel invloed op je emoties en is juist daarom heel belangrijk. De juiste kleur vormt de basis van ieder interieur.

Er zijn veel factoren die invloed hebben op hoe een kleur uit de verf komt. Lichtinval, de architectuur van een ruimte en de omliggende meubels en accessoires zijn een paar van deze factoren.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wij willen je hier graag bij helpen!

Wij komen graag bij jou langs om samen te kijken welke kleuren jouw interieur nodig heeft. Tijdens een 2 uur durend bezoek gaan we aan de hand van jouw woongedrag, persoonlijke smaak en aanwezige meubels en accessoires kijken welke kleuren het beste tot hun recht zullen komen. Door middel van meerdere kleurenwaaiers en verfstalen kunnen we goed zien of het gewenste effect behaald wordt. Tijdens dit bezoek is er genoeg tijd om eventuele styling vragen en kwesties te behandelen die we mee kunnen nemen in het eindresultaat.

Wat houdt het kleuradvies in;

• Een 2 uur durend advies aan huis
• Het vastleggen van de huidige situatie en onze bevindingen hierbij bespreken.
• Kleuren bekijken en selecteren
• Eventuele styling vragen bespreken en behandelen
• Samenvattend document met daarin het besproken advies en de geselecteerde kleuren.
• De kleurstalen van de geselecteerde verfkleuren

Na het thuisconsult ontvangt u binnen 3 werkdagen digitaal het besproken advies. Hierin wordt duidelijk met welke kleuren je aan de slag kunt gaan en wordt het eventuele styling advies verwoord en visueel gemaakt. Dit overzicht zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt gaan, precies weet wat de kosten zijn en waar je terecht kunt voor alle spullen.

Prijs; €299,- inclusief BTW

*Buiten de pakketprijs wordt een kilometerheffing in rekening gebracht van €0,19 per kilometer

Heeft u meer vragen over dit pakket of wilt u dit pakket bestellen? Neem hier onder dan vrijblijvend contact met ons op.