We zijn live 26 april 2017 – Posted in: Nieuws

Hoera! Frankly Fine is live!

Leuk dat je een kijkje aan het nemen bent op onze gloednieuwe website. Om eerlijk te zijn staat deze nog in de steigers, maar konden we simpelweg niet langer wachten om de site met jullie te delen. In juni vorig jaar is Frankly Fine officieel geboren. Met enorm veel dromen, inspiratie en ideeën hebben we ons ingeschreven bij de kamer van koophandel en bijna een jaar later zijn deze ideeën en dromen deels uitgekomen, maar ook verandert en zelfs groter geworden!

Frankly Fine ontwerpt interieurs die inspireren en stimuleren. Wij willen ontwerpen maken die je zintuigen prikkelen en je dat awh-feeling geven wanneer je de ruimte betreed. Interieurs die een lach op je gezicht tevoorschijn toveren en welke vervolgens niet meer verdwijnt.

Over een niet al te lange tijd willen we ook graag onze webshop openen. Een shop waarin we producten verkopen die we zelf ontworpen of verzameld hebben van over de hele wereld. Een mix aan producten die er voor zorgt dat jouw interieur uniek en persoonlijk wordt.

De voortgang van deze webshop kunnen jullie uiteraard volgen via onze social media kanalen en we gaan jullie hier natuurlijk ook van op de hoogte houden door middel van onze blogs!

Onze passie voor interieur willen we graag met jullie delen door middel van onze ontwerpen maar ook door middel van onze inspiratie en blogs. Ons doel is om binnen een paar jaar een succesvol interieur studio te hebben die projecten uitvoert in zowel het binnen als buitenland.

Bedankt voor je bezoek aan onze website en hopelijk zien we je snel weer terug! Vergeet je ons ook niet te volgen op onze social media kanalen?!

 

Liefs,

Derrie en Sofie

« Samenwerking met Fairf