WERKWIJZE


Al onze adviezen beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen, of er een klik is tussen ons en het is een goed moment om te kijken of de stijl van Frankly Fine bij jullie past.

Bij Advies Op Maat sturen we na het vrijblijvende kennismakingsgesprek een offerte voor de te verwachten werkzaamheden. Hierna is het aan jou om te beslissen of Frankly Fine met jou samen je droominterieur gaat creëren.
Na akkoord van de offerte gaan wij voor je aan de slag. Binnen een afgesproken termijn en aan de hand van een van tevoren vastgesteld budget, gaan wij een uniek en persoonlijk interieur plan ontwerpen. Tijdens deze periode zijn er meerdere momenten waarbij we de voortgang met elkaar bespreken.

Tijdens deze voortgangsgesprekken en tijdens de eindpresentatie lichten wij onze ontwerpen toe door middel van materialen, moodboards, plattegronden en inspiratie beelden. Na de eindpresentatie blijft het pakket bij jou om alles nog eens goed op je gemak te kunnen bekijken en eventueel nog te kunnen beslissen of je het ontwerp ook door Frankly Fine wilt laten uitvoeren of dat je er voor kiest om er zelf mee aan de slag te gaan.

Bij de Advies Pakketten betaal je van te voren een vaste prijs. Binnen de afgesproken tijd gaan wij voor je aan de slag met jouw persoonlijke pakket. Dit pakket ontvang je zowel digitaal als per post. Naderhand is er uiteraard mogelijkheid tot het stellen van vragen naar aanleiding van het ontvangen pakket.

Voor al je vragen kun je hier contact met ons opnemen.